top of page

Album of the week, Muziekweb

The Hatch is album of the week at Muziekweb!

https://www.muziekweb.nl/Link/JK217451/The-hatch

"Het veld van singer/songwriters zit ook in Nederland behoorlijk vol. Dat ondervond Julia Reinhold ook. Onder de naam Lenya schrijft deze Rotterdamse al meer dan tien jaar haar eigen muziek. Ze is dan ook niet over een nacht ijs gegaan bij het opnemen van dit debuutalbum. De liedjes worden stuk voor stuk opgetuigd met prachtige arrangementen met een hoofdrol voor strijkers en trompet. Lenya bezit het vermogen om de luisteraar telkens weer te verrassen: nummers nemen een andere wending of ze kiest net een zanglijn die je niet verwacht. Het knappe is dat ze dat doet zonder dat haar liedjes gekunsteld of gek worden. Het zijn stuk voor stuk miniatuurtjes waarin van alles gebeurt. Producer van dienst was Jakob Sigmond, broer van en gitarist in de band van Blaudzun. Laat dat voor de liefhebbers van inventieve, rijk gearrangeerde songs van eigen bodem een extra aanbeveling zijn. (PdK)"


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page